Welkom in onze winkel in Goedereede

2 Maart 2018 was het dan zover ! Art de la Fleur Groen & Woondecoraties opende haar deuren voor u. 

Samen met mijn dochter Renee Temmink zijn wij dagelijks te vinden in ons knusse pandje aan de Haven van het mooie Goedereede. 

Wij verkopen mooie unieke woonaccessoires in de landelijke , sobere en stoere stijl. Natuurlijk blijven wij daarnaast ook workshops verzorgen en bestellingen maken. De winkel wisseld zeer regelmatig van assortiment , zo is het elke keer weer de moeite waard om langs te komen.

De groendecoraties zijn vaak zeer lang houdbaar en worden met grote passie gemaakt. U kunt groendecoraties bestellen in de winkel of via de webshop van deze site. Naast al dit moois hebben we natuurlijk ook verse bloemen alles is op elkaar afgestemd en ondertussen zijn onze veldboeketten een echte trend geworden. Speciaal bloemwerk verzorgen wij ook. Rouwwerk , Bruidswerk en bijzondere gelegenheids bloemen worden met veel zorg en liefde en geheel naar uw wensen verzorgt. 

Wekelijks maken wij groendecoraties die wij zowel zakelijk als particulier verzenden. , en vanaf nu kan ophalen dus ook. Even vooraf te bestellen is wel nodig , we willen graag een vers product afleveren...

 

Om teleurstelling te voorkomen kunt u uw groendecoraties van tevoren bestellen. We hebben nl niet altijd de tijd om de winkel te voorzien van alle soorten toefjes en kransen. 

 

Adres : Zuidzijde Haven 9  3252 BZ Goedereede Z-H 

Contact : 0187 750607 

               06 43243021 

 

Openingstijden :

Dinsdag van 10 tot 17 uur

Woensdag van 10 tot 17 uur

Donderdag van 10 tot 17 uur

Vrijdag van 10 tot 17 uur

Zaterdag van 10 tot 15.00 uur

 

 

Heel graag tot Ziens Angelique en Renee Temmink