Bedrijf / team uitje met collega's , vriendinnen enz

Workshop bloemschikken.

Bloemschikken is een leuke en creatieve activiteit, gezellig om te doen en lekker ontspannend. Het leuke is ook dat iedereen met een mooi bloemstuk naar huis gaat. En wat je leert, kun je thuis ook toepassen. Het materiaal is altijd gebaseerd op het seizoen en de huidige trends. Ik werk met verse materialen maar ook met houdbare. 

We passen het niveau van onze workshop aan op onze gasten. Daardoor zijn de workshops geschikt voor iedereen: beginners, gevorderden, jong én oud. Boek dus eens een workshop bloemschikken voor een familiedagje, bedrijfsuitje of vriendendag. 

De workshop bloemschikken kan gevolgd worden in mijn eigen ruimte in Goedereede ZH ( max 12 personen ) of op lokatie bij u op het bedrijf of andere ruimte. Het bloemschikken duurt ongeveer 2 a 2.5 uur en is mogelijk vamaf 15 tot 50 personen. 

Ik sta open voor eigen ideeën en invulling voor het verloop van de workshop.

Prijzen al vanaf 17.50 pp. Ik maak met alle plezier een vrijblijvende offerte op maat waarin ik foto's van onderwerpen plaats inclusief beschrijving en prijzen. Alles kan in overleg 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

15.01 | 21:54

Hoi Jacqueline dat kan hoor ! Deze workshop staat nu ook in de webwinkel. Daar kan je 6 personen aanmelden incl de onderwerpen etc.
Jullie plaatsjes staan vast

...
15.01 | 21:45

Hoi Angelique ik heb het genoteerd , je kunt je nu aanmelden via de webwinkel voor de definitieve aanmelding ! Als er nog vragen zijn hoor ik het graag !

...
15.01 | 16:05

Hallo Angelique, Graag zou ik me willen aanmelden met 2 personen op dinsdagavond 27 maart. Lukt dat nog?

Gr, Angelique

...
15.01 | 12:06

Hoi Anquelique Kan ik op dinsdagavond 27 maart nog 1 persson erbij opgeven dan worden het er 6. Groetjes Jacqueline van Berkel

...
Je vindt deze pagina leuk